Tuesday, June 16, 2009

Később írom meg majd az első vasárnapi fürdős-kémkedős pihenős, s a második hétfői fárasztó munkanapot. Addig is alább egy mai bejegyzés:

most voltam két itteni csajjal lakást-nézni az ebédszünetben, s lehet, hogy lesz egy szupi kis különálló házikó emeletén külön kis lakás-szobám. amolyan igazi indiai-feeling, zuhany nincs, csak egy csap, alatta kis-hordó, amiben műanyag kancsó - azzal lehet locsolgatni magadat mosdáskor (ill. majd veszek egy slag-darabot + egy zuhanyfejet, s ráaplikálom a csapra, hogy tudjak zuhizni. Pankháá van,s működik. S állitólag le lehet majd alkudni 8-ról hetezer rúpia/hónapra, ami egész frankó lenne! Apró csigalépcső vezet fel, alig fér el az ember, s van benne egy vicces ősi fém zárható szekrény, külön +kulcsos fiókkal - szóval az a szoba széfje. S van egy kis erkély is, ami kilóg az utcácska fölé.
De még nem biztos, hogy kiadja nekem a tulaj - a két csaj megy este meggyőzni az öreget, hogy adja ki egy hónapra is, mert amúgy 1 évre szeretné kiadni. Ja és hogy ne kérjen, ahogy amúgy szokás, 9-10 hónapnyi kauciót....

No comments: