Tuesday, June 9, 2009

INDIA -



woff, helo, mindenki, megint külföld, megint blog. Leginkább amolyan közös gyors levelekként fogom írni, azt hiszem.

Tegnap repültem be, Párizson át, Bangalore-ba, ahol várt egy taxi a reptéren, mr. péter for greenpeace.. - megvárt, bár bő órát késtünk.
Átautózott velem az éjjeli Bangalore szélén, kicsit nehezen, de megtaláltuk éjjel 3 felé a Noémiék lakását, ami klassz appartement-házban van. Kaptam szép nagy, saját erkélyes szobát, ventillátorral, saját füdőszobával.
Ma már -10-én, bent vagyok az GP irodában, már megvolt az első megbeszélésem, és egy gyors körbemutatás, valami 12 embernek mutattak be - egynek ha emlékszem a nevére, de majd megszokom - illetve egy hétig leszek itt, aztán irány Delhi. Ott leszek mégis többnyire, úgy tűnik.
Első est-lezáró 17 szótagom ez volt:
-
MELEG SZAG ÉS SZÍV-RE RAKOTT TEHERAUTÓK,
FÁK, HOLD, HOMÁLY.
-
...mert a reptérről jövet elmentünk sok, hátul nem nagyon kivilágított teherautó - Road KIng - melett, amik jó kétszeresre voltak rakva, felfele mindkét oldalon kiszélesedő, fent gömbölyű, kicsit középen lehúzott, szóval szív-alakú rakománnyal, jól leponyvázva, lekötözve. a mellette elmegy ey személyató, az kvázi a rakomány alatt is halad el egyben.
-
Reggel kaptam Noémiéktől frankó reggelit, avokádó-krémes piritóst, gyümölcs-turmixot, stb- finom volt. S utána tutk-tukkkal, itt Otto-nak vagy minek hívják, jöttünk Maciey-jel, Noémi csávójával be az irodába. Az iroda cool - előtte széttúrva az utca (amúgy is szinte mindenol építkeznek valamit, ház, út, stb, amit eddig láttam. Az irodában az van, hogy oda ülsz le, ahova akarsz - ahol van szabad hely és net. Zúg fent ezerrel, kavarja a szelet a pankhá - ahogy Daniéktól Veráéknál tanultuk, az örök és szükséges indiai pánk, a plafonventillátor.
- na most vissza to work. Íratok levelet, commentet, kérdést, stb. Csókok.p

3 comments:

SEA said...

Ha Delhiben leszel, akkor jó, hogy kitanítottunk Dél-Indiára! :)) Mindenesetre érezd jól magad, nyilván olvasgatjuk mi is az üzeneteidet, aztán ha szükség van rá, segítünk. Bár nyilván boldogulsz, meg segítenek is. hajrá!

kökény bori said...

ez az izgi árnyékos kiülős ez hol?

rope said...

honap vegen megyek fel delhibe, most ugy nez ki